Graphic Design Festival toont Bredase beeldcultuur in Europa.

07.10.2014 De vierde editie van het Graphic Design Festival Breda vond plaats in april jl. maar nog immer zijn de projecten zichtbaar. Met enige regelmaat reist de organisatie Europa door voor reprises van Bredase projecten. Komende weken is het festival op een aantal van de meest belangrijke Europese design evenementen te vinden.
Lees verder
 

Reflect - Poster Project 2014 ebook

23.05.2014 Heb je de posters gemist of wil je ze allemaal nog een keer goed bekijken? Dat kan nu in een nieuwe editie van de Poster Project ebook! Lees verder
 

GDFB2014 zit er weer op!

29.04.2014 We hebben elf dagen lang geknald en we hopen dat jij het net zo leuk vond als wij. Om de volgende editie nog beter te maken hebben wij jouw hulp nodig. We willen het volgende festival nóg leuker, leerzamer en inspirerender maken en daar kan jij aan bijdragen door eventjes onze enquette in te vullen! Onder de inzendingen verloten wij 5x het boek 'Ongoing' (43 posters gebaseerd op Bruce Mau's Incomplete Manifesto of Growth). Alvast bedankt en we zien elkaar de volgende keer!
Lees verder
 

Nieuwsbrief 10 april

11.04.2014 Studio Airport laat je op een unieke manier kennis maken met de beginselen van typografie in hun nieuwe workshop. De workshop zal in teken staan van het brainstormen en het met elkaar ten strijde gaan met eigen gemaakte typografie-tools. De spontane ontwerpen die hieruit ontstaan zullen te zien zijn voor het publiek. Schroom je niet om alvast een plekje te reserveren want vol=vol!  Lees verder
 

Nieuwsbrief 3 april

03.04.2014 Poster-shop
Heb je een leeg stuk muur over en weet je niet wat je er mee moet doen? We gaan in kleine oplages (5 per ontwerp) de posters van het Reflect project verkopen. Voor €15 kan jij je kale muur versieren.
De posters zijn te zien op Kasteelplein en te koop bij de Stadsgalerij. Lees verder
 

GDFB2014 cirkel schema

29.03.2014 Reconnect the dots...  Lees verder
  1. 1/
  2. 2/
  3. 3/
  4. 4/
  5. 5