Ontmoet hedendaagse beeldmakers...

23.06.2015 Ontmoet hedendaagse beeldmakers die je anders naar de wereld laten kijken. Graphic Design Festival Breda introduceert toonaangevende grafisch ontwerpers en trending topics uit het vakgebied. Dit gebeurt tweejaarlijks in de binnenstad van Breda én doorlopend internationaal met diverse reizende tentoonstellingen. Jong talent, gevestigde namen, actuele vraagstukken en inspirerende ontwerpen passeren de revue tijdens de vijfde editie, van 25 september tot en met 25 oktober 2015.
Lees verder
 

Open Call: What do you do?

04.05.2015 Mee doen aan Graphic Design Festival Breda? Dit is je kans! Ook deze vijfde editie is er weer een Open Call voor het GDFB Poster Project. De uitdaging is groter dan ooit.
Lees verder
 

Graphic Design Festival 2015

02.03.2015 De vijfde editie van Graphic Design Festival Breda (GDFB) vindt plaats van 25 september tot en met 25 oktober 2015. Binnenstad Breda transformeert dan tot epicentrum van grafische beeldcultuur. De focus van het festival ligt tijdens deze Lustrumeditie op de rol van de ontwerper in de huidige maatschappij.
Lees verder
 

Graphic Design Festival toont Bredase beeldcultuur in Europa.

07.10.2014 De vierde editie van het Graphic Design Festival Breda vond plaats in april jl. maar nog immer zijn de projecten zichtbaar. Met enige regelmaat reist de organisatie Europa door voor reprises van Bredase projecten. Komende weken is het festival op een aantal van de meest belangrijke Europese design evenementen te vinden.
Lees verder
 

Reflect - Poster Project 2014 ebook

23.05.2014 Heb je de posters gemist of wil je ze allemaal nog een keer goed bekijken? Dat kan nu in een nieuwe editie van de Poster Project ebook! Lees verder
 

GDFB2014 zit er weer op!

29.04.2014 We hebben elf dagen lang geknald en we hopen dat jij het net zo leuk vond als wij. Om de volgende editie nog beter te maken hebben wij jouw hulp nodig. We willen het volgende festival nóg leuker, leerzamer en inspirerender maken en daar kan jij aan bijdragen door eventjes onze enquette in te vullen! Onder de inzendingen verloten wij 5x het boek 'Ongoing' (43 posters gebaseerd op Bruce Mau's Incomplete Manifesto of Growth). Alvast bedankt en we zien elkaar de volgende keer!
Lees verder
  1. 1/
  2. 2/
  3. 3/
  4. 4/
  5. 5